Україна

Діда Лободи нелегально перевезли до Че Гевари та Фіделя Кастро? ФОТО

21 July 2008, 18:03

Діда Лободи нелегально перевезли до Че Гевари та Фіделя Кастро?


Після того, як прес-служба Світлани Лободи заявила про аристократичні корені останньої, у пресу надійшла нова порція історичних довідок.

Цього разу повідомляється, що Свєтин дід - служив у КДБ, а під час кубинської революції був нелегально перевезений на Кубу.

 Лободу заманили на Кубу історіями про "кубинського" діда

Там, пращура Лободи перевдягли у кубинську форму й оселили у табір, де він з Фіделем Кастро і Че Геварою розробляли план про визволення країни, пише прес-служба співачки.

Натхненна живописними фотографіями Куби та подібними розповідями свого батька про дідуся, Лобода взяла ноги в руки і попрямувала на острів свободи.

 

Для такої благої справи Світлана виділила у своєму концертному графіку 12 днів. Цтого часу вистачило на відвідини трьох міст: Гавани, Тринідаду і Варадеро.

Разом із друзями губастенька "звізда" орендувала у кубинській столиці авто. Таким чином, зупиняючись, компанія могла скільки завгодно роздивлятися всі ландшафти ще не знівеченої цивілізацією природи.

 Свєта взяла в оренду авто і поїхала кататись

"Виявляється, на Кубі є гори! От чого я ніяк не очікувала", - дивувалася Лобода.

Свєта в основному була за кермом і часто завертала до місцевих генделиків-харчевень. А одного разу після багатогодинної їзди в горах, компанія трохи заблукала.

 Щось у цьому фото є...

Запитати вірний шлях в аборигенів було проблемою - тож вчіть, люди, іноземні мови. На щастя, за якийсь час Лободі і Ко таки вдалося вирулити на вірну дорогу. Але і  тут невдача - в автомобіля лопнуло колесо.

"А я ж і не перевірила, чи є "запаска"! Ми відкривали багажник, затамувавши подих, ніби в російську рулетку грали", - згадує Лобода.

 Мало того, що на Кубі Лобода ледь не загубилася, то ще й колесо лопнуло

Та "запаска" була на місці і Лободі, як повідомляє її прес-служба, довелося власноруч її ставити. У машині нібито були одні жінки і ніхто "запаски" ставити не вмів.

Проте, як зазначається далі, щойно "співачка підняла машину домкратом, провидіння послало їй місцевого пастуха". Він і допоміг замінити пробите колесо.

 Провидіння для Лободи у вигляді пастуха-аборигена

В результаті кубинської мандрівки Лобода постановила використовувати елементи кубинського прапора і зображення Че Гевари у своїх декораціях під час весняного концертного туру.

За матеріалами прес-служби Світлани Лободи

http://tabloid.pravda.com.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі