Україна

Хтоб сумнівався. Всі учасниці "ВІА Гри" вийшли заміж за олігархів!!! ФОТО

22 July 2008, 16:52

Не буде спокою "ВІА Грі", доки існують фотографи та людські очі. Темненьку учасницю гурту знову бачили у товаристві якогось чоловіка, який ніжно обіймав її за талію. А до і після того дівчина разом зі своїми колегами по гьорлз-бенду грабувала банк.

Так, у суботу в центрі Києва проходили зйомки кліпу на пісню з робочою назвою "My emancipation" ("Моя емансипація"), написану Костянтином Меладзе.

У районі проспекту Перемоги і бульвару Шевченка дівчата брали банк - знімали в одній зі справжніх фінансових установ столиці.

"ВІА Гра" доводила свою емансипованість, організувавши наліт на банк 

"На цю ідею мене надихнула музика Костянтина Меладзе", - пояснював плодовитий режисер кліпу Алан Бадоєв, пише "Сегодня".

Так, за задумом Бадоєва, у новому відео руда Альбіна Джанабаєва, білявка Таня Котова і Меседа Багаудінова стали дружинами олігархів.

 Котова, Джанабаєва та Багаудінова стали дружинами олігархів

Причому цим гламурним жіночкам осточортіло те, що їхні чоловіки не приділяють їм належної уваги.

А привернути до себе увагу благовірних сексапільні красуні вирішують шляхом пограбування банку.

 Тепер жінки привертають увагу своїх чоловіків пограбуваннями

"Нам одразу сподобалися образи таких дівчат, які придумав для нас цього разу Алан. Вони дорогі, але дуже ризикові і при цьому чуттєві. Мені здається, все це є у кожній з нас трьох", - сказала Джанабаєва, яка з "ВІА Гри", за словами її продюсера Діми Костюка, нікуди не йде.

 Альбіні (руда) сподобалися образи від Алана Бадоєва

До того ж грабіжниці виявилися нахабними - вони навіть не намагаються сховати обличчя під масками. Та й шлях до банківського сховища перед ними відкривається на раз плюнути.

А бійці спецназу, закликані на місце подій для затримання грабіжниць, побачивши дівчат, дріботять за ними слідом, пританцьовуючи танець маленьких лебедів. Хлопці навіть допомогли "ВІА-грам" винести торби, туго набиті грішми і запхати ї у машини.

 У кліпі спецназ виконає танок маленьких лебедів

Робота над кліпом була напруженою Зйомки розпочалися рано вранці, а закінчилися о п'ятій ранку наступного дня.

Тим часом 24-річну Меседу таки встигли застукати під крильцем якогось Миколи. Вони всюди ходили разом, зворушливо тримаючись за руки, і ніжно обіймалися у перервах між зйомками, пише "Жизнь". Тим самим "темненька конячка" "ВІА Гри" здійняла чутки про нові шури-мури.

Меседу застукали під крильцем якогось Миколи 

"Який роман? Це менеджер "ВІА Гри", найбільш наближена до дівчат особа, тому у них таке тісне спілкування", - заперечила новонароджені чутки команда "ВІА Гри".

 

Відомо також, що новий трилер з фатальними бандитками прокрутять на ТБ швидше за все у вересні.

Фото "Твоего дня", "Сегодня", "Жизни"

http://tabloid.pravda.com.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі