Події

Як прикордонники затримали болгар, які виявилися…турками

4 August 2008, 14:13

Невдалою виявилась поїздка у перший день серпня для громадянина Туреччини. Як повідомляє прес-служба Північного регіонального управління Держприкордонслужби, вояж до Німеччини закінчився на українському кордоні. Потяг Київ – Берлін, у якому слідував порушник прибув на прикордонно-митний контроль у пункт пропуску «Ягодин – залізнична станція», що на ділянці Північного регіонального управління ДПС України. Під час перевірки документів, у прикордонників виникли сумніви щодо дійсності документа, який пред’явив турок. Пильність прикордонників не підвела. Після більш ретельного огляду, сумнівів не залишилось – документ фальшивий.

Зі слів затриманого було встановлено, що у нього в Туреччині виникли проблеми з владою за його політичні погляди. Тому він вирішив виїхати до Німеччини для подальшого працевлаштування, для чого і був зроблений даний документ. В Україну чоловік потрапив через аеропорт Бориспіль із дійсним паспортом, а виїжджати зібрався з фальшивим, але на заваді стали волинські прикордонники. Громадянин Туреччини затриманий в адміністративному порядку за спробу порушення державного кордону України, паспорт вилучено.

Це не поодинокий випадок у даному пункті пропуску. Не так давно тут були затримані двоє громадян Туреччини, які потягом Київ-Берлін намагались перетнути державний кордон України із чужими болгарськими паспортами. Мета одна – потрапити до Євросоюзу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі