Суспільство

Житомирські інваліди стверджують, що на них звернули увагу

19 April 2007, 12:31

     У Житомирі відчутно покращилася соціально-побутова інфраструктура стосовно людей, які мають функціональні обмеження. Така думка була висловлена інвалідами-“візочниками” 18 квітня у ході зустрічі з керівниками управлінь Житомирської міськради.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської міської ради.

У засіданні “круглого столу” взяла участь Житомирська обласна громадська організація людей з інвалідністю “Молодь. Жінка. Сім’я”.
     За словами її керівника Нелі Ковалюк, завдяки започаткованим міським головою В.Шелудченко  зустрічам, починаючи з вересня минулого року, у місті почали оперативно вирішуватися ряд проблем інвалідів.
     “До нашої позиції почали прислухатися. Це стосується і будівельників, і представників міськвиконкому”, - сказала Неля Ковалюк.
     Пропозиції від учасників зустрічі начальники департаментів та управлінь взяли на контроль і обмінялися телефонами з інвалідами для оперативного вирішення їхніх проблем.
     На сьогодні у Житомирі проживає 17224 інваліди. У 2007 році 365 інвалідів отримали грошову допомогу з міського бюджету. У 2006 році 1516 інвалідам надана одноразова допомога на загальну суму 179 тисяч грн.
     Нині Житомирська обласна громадська організація людей з інвалідністю “Молодь. Жінка. Сім’я” об’єднує близько 60  осіб з обмеженими функціональними можливостями.
Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі