ДОПОМОГА

Будуємо Інтернет

23 April 2007, 15:44

Веб-сайт як інструмент підвищення прибутку компанії.

Якщо Ви керівник компанії або менеджер з розвитку, то питання, яке ви задаєте собі найчастіше - «Як підвищити прибутки та динаміку розвитку бізнесу?». Успіх приходить до тих, хто знаходить відповідь на це запитання. Будь яка справа потребує, у першу чергу, розвитку. Залишатися на одному рівні – значить переживати застій. Розуміння цих істин змушує до постійного пошуку оптимальних шляхів розвитку. Розвиток бізнесу відбувається за рахунок упровадження нових технологій, які підвищують якість послуг та продуктів і за умови освоєння нових ринків збуту.

Інтернет є унікальним засобом для розвитку бізнесу і надає цілу низку нових технологій для підвищення ефективності роботи компанії. Ці технології дають можливість охопити світову аудиторію в глобальному масштабі.

Як Інтернет може допомогти в розвитку конкретно вашої компанії? У загальному розумінні електронна комерція включає в себе практично всі сторони ділових відносин, починаючи з пошуку персоналу, постачальників, партнерів і закінчуючи продажами, рекламою та інформаційною підтримкою клієнтів.

Найбільш вагомий спосіб використання Інтернет – це реклама. Тобто створення веб-сайту та розміщення інформації про послуги чи товари компанії. Найбільша перевага такої реклами перед традиційними методами - це можливість доступу до інформації незалежно від часу, місцезнаходження офісів та потенційних клієнтів. Об’єм представленої інформації обмежується часом рекламного ролика чи розміром друкованого блоку. Зменшується навантаження на відділи продажу та роботи з клієнтами, причому можливість спілкування з аудиторією зберігається.

Можна піти далі та реалізувати ще більше можливостей, наданих світовою павутиною. Розробка та впровадження програмних продуктів актуальна в різних аспектах сучасного бізнесу. Наприклад, програмне забезпечення для складського обліку дає можливість використовувати сайт для спільної роботи дилерів, партнерів, поставщиків шляхом їх підключення до баз даних з оперативною інформацією про стан товарів на складах.

Одним зі способів реалізації електронного бізнесу є створення Інтернет-магазину. Це спеціалізований веб-сайт, який дозволяє замовити продукцію або послуги та отримати їх традиційним шляхом: за допомогою транспортної компанії. У нашій країні ця послуга пройшла етап зародження та динамічно розвивається, у той час як на Заході та в Росії вона вже конкурує зі звичними для нас продажами в реальних магазинах.

Переваги купівлі товарів через Інтернет – це найбільший вибір товарів чи послуг. Ціни знижені за рахунок скорочення ланцюга поставок, відсутності торгівельних зал та торгівельного персоналу. Доставка відбувається за допомогою транспортних компаній. Наприклад, продаж меблів через Інтернет, де зменшуються витрати на продаж та транспортування, а ринок збуту набуває глобального масштабу. Для Інтернет–користувачів, при купівлі товарів, важливу роль відіграють огляди спеціалізованих веб-сайтів, порівняння цін в різних Інтернет-магазинах, а головне – відгуки інших покупців.

Найбільш далекоглядні компанії використовують весь спектр можливостей Інтернет-технологій для свого розвитку, незалежно від регіону та стану економіки. Адже в силу глобального характеру Інтернету перешкод на шляху розвитку електронного бізнесу не існує.

Веб-студія SEOTM.COM надає послуги по створенню веб-сайтів на місцевому ринку. Команда SEOTM.COM створює Інтернет-проекти різного рівня складності та дизайну. Низка житомирських компаній вже скористались послугами студії, серед них:

торгівельна марка «Юниор»

Інтернет-магазин комп’ютерних меблів в Україні, найбільший асортимент у мережі

www.unior.com.ua

компанія «Альфа-груп»

корпоративний веб-сайт компанії, представлена продукція, фотогалерея, інформація про компанію

www.ukrgranit.com

Житомирська фармацевтична фабрика

Веб – сайт з каталогом продукції та інструкціями призначення, огляд нових продуктів, контактна інформація

www.farmfab.com.ua

рекламна агенція «Пропозиція»

Веб-сайт рекламної агенції, представлена інформація про послуги та методи роботи компанії

www.pro.in.ua

Консалтинговая группа Фойт

Корпоративний веб-сайт московської консалтингової компанії Фойт

www.vfoit.com

Портфоліо

Портфоліо студії включає багато інших цікавих проектів, переглянути цю інформацію можна за адресою в мережі Інтернет www.seotm.com/catalog.html

На регіональному рівні компанія «будує» Інтернет з 2005 року. У 2006 році був створений найгучніший місцевий медіа-проект www.zhitomir.info, який уже став найбільш популярним серед регіональних веб-сайтів. На сайті можна дізнатися про всі новини міста та області, представлена цікава та аналітична інформація в таких рубриках: Місто, Економіка, Події, Політика, Фоторепортаж, Культура, Влада та інші. Над новинами та статтями працюють кращі журналісти України.

Клієнтами компанії є такі відомі в Україні торгівельні марки, як BTC, Unior, Edifier, Fountek, F&D, DIROM, що говорить про високий рівень довіри та якості запропонованих послуг.

Як створити веб-сайт власної компанії?

Для початку потрібно зв’язатися з менеджером веб-студії SEOTM.COM, зателефонувавши за номером 46-06-12 або 8063-565-70-70 . Після ознайомлення з вашим бізнесом менеджер готує бізнес-пропозицію та технічне завдання. І вже через 5-10 днів після підписання договору ви маєте власний веб-сайт в мережі Інтернет.

Студія працює з клієнтами різного рівня; ви представник малого бізнесу, чи маєте мету створити потужний веб-ресурс з великим бюджетом, рішення знайдеться для всіх.

Крім того, вам непотрібно думати про підтримку, оновлення та рекламу вашого веб-сайту, тому що SEOTM.COM – веб студія повного циклу і пропонує послуги починаючи від консалтингу, проектування та розробки та закінчуючи супроводом, „розкруткою” та рекламою в мережі. Для створення веб-сайту лишився один крок – звернутися в SEOTM.COM.

З повагою - Андрій Лиходід,

менеджер проектів www.seotm.com

info@seotm.com

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі