Місто

Житомирська міська влада залучила до благоустрою міліцію

23 April 2007, 16:29

Розпорядженням начальника УМВС України в Житомирській області з 20 по 25 квітня заплановано проведення відпрацювання м. Житомира з метою виявлення фактів порушення правил благоустрою, торгівлі, безпеки дорожнього руху, припинення незаконної торгівлі тощо.

Про це повідомила прес-служба Житомирської міської ради

Розпорядженням Житомирського міського голови створено з такою ж метою рейдову групу. Щоденно на відпрацювання залучається близько 40 працівників міліції: співробітники відділу дільничних інспекторів, ДАІ, паспортної служби, ветеринарної міліції.

Станом на 23 квітня було перевірено 4 офіційні міські ринки та 5 стихійних. За цей час було притягнуто до адміністративної відповідальності 77 громадян, в основному – за торгівлю з рук у невстановлених місцях, порушення правил торгівлі на ринках, ветеринарно-санітарних вимог. У 14 осіб було вилучено самогон, ще 3 розпивали спиртне в громадських місцях. Також працівники  міліції затримали 3 особи за зберігання наркотиків, за цими фактами порушено кримінальні справи та проводиться розслідування.
Суботнього дня на Житньому ринку було виявлено факт фальсифікації засобів вимірювання. 28-річна продавець, змінивши покази вагів, обважувала покупців. За даним фактом проводиться перевірка.
Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі