Економіка

Житомирська область взялася будуватися

25 April 2007, 14:43

Уперше за останні два роки на Житомирщині активніше почав розвиватися будівельний комплекс. Силами місцевих будівельних організацій виконано робіт на 62,2 млн. грн., що на 16,4% більше аналогічного періоду минулого року.

Про це повідомила заступник голови облдержадміністрації Тетяна Кондратюк під час засідання колегії облдержадміністрації 24 квітня.

За її словами, найбільше споруджено об’єктів різного призначення в містах Житомирі, Коростені, Малині, Новограді-Волинському, а також у Володарсько-Волинському, Житомирському та Новоград-Волинському районах.

Зростання обсягів будівельно-монтажних робіт досягнуто здебільшого за рахунок будівництва житла, шкільних закладів, об’їзної автодороги навколо Бердичева, автозаправних та газонаповнюючих станцій. Тривали  роботи зі спорудження та реконструкції ліній електропередач, електрозв’язку, газових мереж, капітального ремонту виробничих об’єктів.

За рахунок всіх джерел фінансування введено в експлуатацію 33,8 тис. кв. м загальної площі житла, - повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі