Події

Потерпевших от фирмы «Азия Моторс» милиция просит обращаться к ним

29 August 2008, 17:03

26 серпня п.р. слідчим відділом Корольовського РВ УМВС порушено кримінальну справу за ч.4 ст. 190 (Шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах) КК України відносно керівництва приватного підприємства «Азія Моторс».

Дане підприємство функціонувало в м. Житомирі упродовж двох років і займалось реалізацією автомобілів корейського та китайського виробництва.

У квітні поточного року вказане підприємство отримало кошти в сумі 210 тисяч гривень від жителя м.Житомира на закупівлю автомобіля «Хюндай» та передачу його замовнику. При цьому між замовником та фірмою був укладений договір купівлі-продажу, за яким впродовж тижня покупець мав отримати замовлений автомобіль. Проте умови договору фірмою виконані не були. Відтак, замовник  фактично оплачене ним авто так і не отримав.

Під час перевірки приватного підприємства «Азія Моторс» було встановлено, що воно тричі змінювало фактичне місцезнаходження, а керівництво фірми всіляко уникало будь-яких контактів з правоохоронними органами.

Наразі функціонування приватного підприємства «Азія Моторс» припинено. Слідство триває.

Шановні громадяни! Якщо ви безпосередньо звертались за послугами до вказаної фірми або вам відома будь-яка інформація про її діяльність, звертайтеся до сектору Державної служби боротьби з економічною злочинністю Корольовського РВ УМВС за тел. 8 093 99 77 488 або 8 (0412) 40-77-33 (чергова частина). Конфіденційність гарантується.

СДСБЕЗ Корольовського РВ УМВС України в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі