Економіка

Житомирщина закінчила І квартал з грошима

4 May 2007, 13:52

За інформацією начальника головного фінансового управління облдержадміністрації Ганни Ємченко, протягом січня-березня до загального фонду бюджету області надійшло 158,6 млн. грн., що на 42,2 млн. грн. більше, ніж у відповідному періоді минулого року.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

Сума отриманих у І кварталі 2007 року надходжень до бюджету перевищує розрахунковий показник Міністерства фінансів України на 28,6 млн. грн., або на 22%. Забезпечено виконання всіх 18 джерел надходжень, затверджених радами, які формують бюджет області.

Сума видатків, які провели місцеві бюджети області за цей період, склала 463,2 млн. грн., із яких 439,9 млн. грн. – це видатки загального фонду бюджету. На виплату заробітної плати з відповідними нарахуваннями було спрямовано 219,5 млн. грн., або майже половину від усіх видатків, що на 45,9 млн. грн. більше, ніж за перші три місяці 2006 року. Сума соціальних виплат в І кварталі року склала 109,2 млн. грн. У загальному підсумку видатків питома вага заробітної плати й соціальних виплат становила 74,7 %. Заробітну плату працівники бюджетної сфери в січні-березні отримували вчасно та в повному обсязі. Немає заборгованості з виплатами всіх призначених видів соціальної допомоги.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі