Події

За час святкувань Дня міста міліція в Житомирі затримала лише 5 дрібних хуліганів

15 September 2008, 11:12

Заплановані масові заходи та народні гуляння, що відбулися у святкові вихідні дні в обласному центрі з нагоди святкування дня міста, звичайно ж, не могли не привернути увагу як мешканців Житомира, так і його гостей.
Для того, щоб святкування відбулось якомога спокійніше, а також для запобігання злочинним посяганням у місцях масового скупчення відпочиваючих органи внутрішніх справ області значно збільшили сили правоохоронців, що забезпечували охорону громадського порядку в м.Житомирі.

Як повідомила  Житомир.info прес-служба УМВС, для проведення комплексу профілактично-попереджувальних, оперативно-розшукових заходів, спрямованих на забезпечення правопорядку та посилення боротьби зі злочинністю, міліція залучила максимальну кількість особового складу. Таким чином, за громадським порядком у місті упродовж 13-14 вересня стежили понад 240 працівників міліції. Безпосередньо вулиці Житомира патрулювати посилені наряди з числа працівників батальйону патрульної служби, бійців роти міліції особливого призначення „Беркут”, військовослужбовців внутрішніх військ МВС України та курсантів Житомирського училища міліції. Вартові правопорядку здійснили також оперативні відпрацювання територій проведення розважальних масових заходів – навколо майданів Соборного, Рад, міського парку культури і відпочинку ім. Ю.Гагаріна.

За повідомленням Богунського райвідділу міліції, за вихідні дні до чергової частини надійшло 56 повідомлень про злочини та події. Проте, як засвідчує помічник начальника Богунського РВ УМВС Наталія Чугунська, жодне з повідомлень не стосувалося грубих порушень громадського порядку під час проведення масових заходів.

До Корольовського райвідділу міліції, на території обслуговування якого проходила найбільша кількість запланованих народних гулянь, упродовж вихідних днів до чергової частини було доставлено п’ятеро осіб за вчинення дрібного хуліганства.



Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі