Події

За один день в Бердичеве случилось три ДТП на ровном месте. ФОТО

16 September 2008, 09:16

На вул. К.Лібкнехта, у “Фіат”, що був припаркований біля тротуару, в’їхав скутер. Зі слів водія легковика, він саме вийшов, щоб протерти скло на вікнах автівки. Через деяку мить, каже, відчув удар у задню частину іномарки. Не надто уважному водієві скутера знадобилася медична допомога. За інформацією лікарів, він отримав перелом руки та забій колінного суглобу.

 

 

Неуважність одного з водіїв призвела до аварії на вул. Леніна, біля ЦМЛ. Чоловік, який знаходився за кермом мікроавтобуса “Фіат”, виїжджаючи з повороту, не надав переваги у русі своєму колезі — водієві “Фольксвагена”, який вулицею Леніна їхав у напрямку залізничного переїзду, внаслідок чого відбулося зіткнення. У цій дорожньо-транспортній пригоді обійшлося без постраждалих.

За попередньою інформацією, не знадобилася медична допомога і учасникам ДТП, що сталася на вул. Свердлова. З повороту, що перед “Укртелекомом”, виїжджали дві вантажівки - “Пежо” йшов у зв’язці із “ЗІЛом”. Водій скутера, який рухався у напрямку Дитячого світу, чомусь вирішив проскочити саме між цими машинами. І налетів на трос.

Більш детально у обставинах аварій, що сталися, розбиратимуться працівники ДАІ.

Автор: Олександр Єжель

http://www.trkvik.tv/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі