Події

У Житомирській області за тиждень загинуло 18 чоловік

22 September 2008, 14:04

За минулий тиждень на пульт оперативно-чергової служби “01” надійшло 70 повідомлень про надзвичайні події або загрозу їх виникнення. Серед них 23 пожежі, 28 ДТП, 12 випадків травматизму, 2 пригоди на воді, 3 випадки виявлення вибухонебезпечних предметів. Усього під впливом різних факторів в області 18 осіб  загинуло  та 60 травмовано.

Про це Житомир.info повідомив Сергій Уланов, співробітник прес-служби ГУ МНС України в Житомирській області.

За тиждень зареєстровано значно менше пожеж, ніж можна було чекати від початку сезону пічного опалення.

Основною причиною загибелі людей від вогню та диму як завжди є паління. 15 вересня  в с Ялишів Баранівського району через це виникла пожежа у житловому будинку. Вогнем знищено матрац та мобільний телефон. Внаслідок отруєння продуктами горіння загинув 51-річний господар будинку. 17 вересня в Андрушівському районі через паління згорів приватний будинок, а в ньому 48-річний чоловік. 21-го літній мешканець с. Степанівка Лугинського району у стані алкогольного сп’яніння спалив недопалком будинок. На щастя, сам залишився живим, отримавши тільки опіки тулуба та рук.

На диво, не зважаючи на негоду та похолодання люди тонуть.

Загинули у воді дві жінки: у Бердичівському районі та в с. Троянів Житомирського району.

Три чоловіки зрілого віку загинули 19 вересня у Житомирі від різних причин: через отруєння етиловим алкоголем, ураження електричним струмом, від загального переохолодження тіла. 20-го в с. Некраші Черняхівського району покінчив життя самогубством за допомогою мотузки 23-річний хлопчина.

Жінки бережіть чоловіків – їх і так менше ніж вас!   

За минулий тиждень на території області зареєстровано 10 повідомлень про випадки травматизму, внаслідок яких від отриманих травм загинули 8 осіб та 12 травмовано.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі