Події

20-летний кровавый убийца за жестокие преступления в Житомирской области останется за решеткой до конца жизни

23 September 2008, 13:25

Двадцятитрирічного Олега (імя змінено), добряче спянілого, потягнуло на «подвиги» посеред ночі. Алкоголь розігрівав кров і породжував у голові несамовиті темні задуми. Тому, коли захотілося заволодіти чужим автомобілем, не роздумуючи, вирішив відразу «замести сліди», позбавивши життя власника авто. Методи обрав безжально цинічні:  рушницею впритул до голови застрелив спочатку власника авто, а потім ще одного чоловіка, який проснувся від пострілу. З ними він тимчасово разом проживав у приватному будинку у с. Красносілці Коростенського району, хоча родом був з Кривого Рогу, про це Житомир.info повідомили в прес-службі прокуратури області.

Злочинець не погребував й іншим майном вбитих – мобільними телефонами та грошима. А забравши речі, облив кімнати бензином та підпалив будинок.

Як розповіла старший прокурор відділу прокуратури області Валентина Турська, яка підтримувала державне обвинувачення у суді, наслідки  скоєння  розбійного нападу  - смерть двох чоловіків та завдання матеріальних збитків майже на 90 тис. грн., адже підпалений будинок згорів вщент.

Апеляційний суд Житомирської області, розглянувши матеріали кримінальної справи, порушеної, зокрема, за ознаками злочину, передбаченого  п.1, п.6 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство), частиною 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю), частиною 4 ст. 187 (розбій), частиною 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом та частиною 2 ст. 194 (умисне знищення майна) Кримінального кодексу України, виніс рішення – довічне ув’язнення. Верховний Суд України залишив вирок без змін.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі