Події

В Житомирской области бабушку- наркодилера сдал ее клиент

6 October 2008, 15:55

Коноплі на Україні вирощували здавна. Однак, нині суттєво змінилась мета їх призначення. У домогосподарстві 59-річної жительки села Троковичі, що в Черняхівському районі, працівники міліції  виявили 10 кг маріхуани, іншими словами оброблених, подрібнених та підготовлених до подальшої переробки конопель, - про це Житомир.info повідомила прес-служба УМВС в Житомирській області

 Слід сказати, що в оселі пенсіонерки працівники міліції з’явились не випадково. Інформація про те, жінка  свій бюджет поповнює за рахунок продажу наркосировини надійшла від самих наркозалежних. До речі, одним з них був і її син. Двоє його дітей нещодавно залишились сиротами, та це чомусь не зупинило бабусю.

 Того жовтневого дня у селі ще в одній оселі по-сусідству вилучили правоохоронці макову соломку. «Мак-самосій,  на городі виріс сам. Витрусила дітям на пиріжки», - стверджує затримана 31-річна жінка. Однак, рослини не знищила, а висушила, обробила та перемолола. «Продала, бо пожаліла. Прийшов знайомий мого родича й сказав, що дуже погано. Я й винесла… Діти не бачили…» - продовжує молодиця. – «Якби знала, як дорого за це прийдеться заплати, не давала б. Пожаліла…»

Звичайно, дала не просто так, а продала, проте суму називати не стала.

 На жаль, забувається в народі давня мудрість про те, що легкі гроші на добро не йдуть. А продаж наркосировини сумнівний вид заробітку, за який статтею 307 Кримінального Кодексу України передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до дванадцяти років.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі