Події

В Житомирской области живьем сгорели два человека. Они лишь хотели согреться

6 October 2008, 19:17

Не минає такого дня, щоб не виникали пожежі в будинках Житомирської області. Причини трагедій рік у рік повторюються. З пониженням температури повітря на часі тема і таких сезонних надзвичайних подій, як загибель людей через несправність пічного опалення,- про це  Житомир.info повідомив Житомирський обласний центр здоров’я

Через порушення правил експлуатації пічного опалення у 2008 році в області загинуло вже двоє осіб. Сталися пожежі в Андрушівському та Баранівському районах.

Наразі звертаємося до жителів області з проханням своєчасно проводити перевірку систем опалення, неухильно дотримуватися правил пожежної безпеки та берегти життя – своє та інших людей.

Щоб не прийшла біда до вашої оселі, необхідно не допускати перегріву печей, слідкувати, щоб не було тріщин у стінках печей і в димоходах. На підлозі перед дверцятами печі (каміна тощо) необхідно прибити металевий лист.

 Забороняється користуватися для розпалу печей легкозаймистими рідинами, вішати на нагріті поверхні ковдри, приставляти до них ліжка, сушити дрова, залишати опалювальні пристрої без нагляду і дозволяти розпалювати їх дітям.

Тож вкотре застерігаємо усіх: будьте обережні! Не зайве вкотре нагадати, що зловживання алкоголем є першопричиною лиха.

Пам'ятайте: кожен повинен сам нести відповідальність за власне життя та здоров'я!

 Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі