Події

В Житомирской области депутат погорел на взятке 40 тысяч гривен

10 October 2008, 18:08
 

9 жовтня працівники УБОЗ УМВС України в Житомирській області затримали депутата однієї з районних рад, члена комісії з питань законності, правопорядку та прав людини, який вимагав та отримав хабара в розмірі 40 тис. гривень від представника товариства з обмеженою відповідальністю.

Як повідомив начальник УБОЗ УМВС України в Житомирській області Едуард Федосов, у таку суму чоловік оцінив свої послуги за невтручання його як депутата та члена комісії райради в діяльність підприємства, а також подальше вирішення будь-яких питань в межах депутатських повноважень щодо його функціонування.

Прокурором Житомирської області  Миколою Франтовським відносно депутата порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 368 (Одержання хабара) Кримінального Кодексу України

Підозрюваного затримано в порядку ст. 115 (Затримання слідчим підозрюваного у вчиненні злочину) Кримінально-процесуального Кодексу України, про це Житомир.info повідомили в прес-службі ВЗГ УМВС України в Житомирській області

Грошові кошти в сумі 40 тисяч грн. вилучені.

За попередніми даними встановлено, що службовець навесні 2008 року почав вимагати від представника товариства хабар у розмірі 10 тис. доларів США. Після відмови депутат райради неодноразово та безпідставно організовував перевірки підприємства  контролюючими органами, що негативно вплинуло на роботу підприємства в цілому.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі