Події

Побутовий тероризм? У Житомирській області двічі за тиждень вибухали газові балони

13 October 2008, 11:22

За минулий тиждень на пульт оперативно-чергової служби “01” надійшло 84 повідомлення  про надзвичайні події або загрозу їх виникнення. Серед них 27 пожеж, 27 ДТП, 14 випадків травматизму, 7 випадків виявлення вибухонебезпечних предметів. Усього під впливом різних факторів в області 16 осіб загинуло та 49 травмовано.

8 жовтня в с. Тарасівка Малинського району через порушення правил експлуатації побутових газових приладів виникла пожежа в приватному будинку. Від вогню стався вибух газового балону. Власниця будинку, 82-річна пенсіонерка, отримала опіки 2-3 ступеню. Про це Житомир.info повідомив Сергій Уланов, співробітник прес-служба ГУ МНС України в Житомирській області.

 

Інший пенсіонер-інвалід загинув у пожежі, яка виникла через його паління.

 Пас корів, знайшов гранату…

… не тільки гранату, ще  152 мм артилерійський снаряд часів війни пастух з с. Грозіно Коростенського району.

За минулий тиждень підрозділами МНС здійснено 8 виїздів для надання допомоги.

7 жовтня в м. Новоград-Волинському на території з-ду «Церсаніт» під час сварювальних робіт вибухнул балон з киснем. Металевими осколками травмовано 28-річного газозварювальника. Пораненого госпіталізовано до реанімаційного відділення районної лікарні.

На території області зареєстровано 14 повідомлень про випадки травматизму, внаслідок яких від отриманих травм загинули 7 осіб та 14 травмовано.

 

 Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі