Події

В Житомирской области мужик самодельным пистолетом натворил делов

14 October 2008, 17:47
 

На початку жовтня у ході проведення оперативно-профілактичного відпрацювання Любарського району під час огляду автомобіля "ВАЗ 21061", за кермом якого перебував непрацюючий 40-річний житель села  Привітова, під заднім сидінням машини було виявлено саморобний вогнепальний пристрій у вигляді пістолету з глушником, виготовлений з мисливської рушниці та пристосований для стрільби дрібнокаліберними патронами, про це Житомир.info повідомила прес- служба УМВС В Житомирській області.

У даному випадку працівники міліції, вилучивши зброю, встигли попередити можливий фатальний розвиток подій, де головною героїнею могла стати трагічна випадковість.

Лише на Житомирщині на офіційному обліку в органах внутрішніх справ перебуває понад 18 тисяч власників мисливської вогнепальної зброї, у користуванні яких знаходиться 20233 одиниці зброї. На жаль, офіційна статистика не завжди відповідає реальному стану речей. Повідомлення про незаконне зберігання зброї або боєприпасів майже щотижнево реєструються черговими частинами  міліції області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі