Події

В Житомирской области мужчина после охоти попал на больничную койку с огнестрельным ранением

15 October 2008, 09:21
 

 Лікарняною палатою та тривалим лікуванням закінчилось для одного з горе-мисливців незаконне полювання. Наприкінці вересня троє жителів Овруцького району, серед яких  лісник та працівник лісової охорони, вирішили зайнятись полюванням. На те, що і час не той, і дозволу не мають, зважати не стали. Головне, було бажання, про це Житомир.info повідомила прес-служба УМВС в Житомирській області.
Розповісти, як насправді розвивались події того вечора, зараз, їм важко. На те, звичайно, є свої причини. Однак, факт незаконного полювання незаперечний. А наслідок – вогнепальне поранення 48-річного жителя райцентру. 32-річний лісовий охоронець стверджує, що стріляв по кущах. Яким чином саме там опинився один з «мисливців» не знає. Третій учасник події пояснює, що чоловік проводив загін диких тварин у той час, коли отримав поранення.
Лікарі твердять, що бракон’єр отримав непроникаюче кульове поранення грудної клітини, що відноситься до категорії легких.
Однак, відповідати за скоєне доведеться серйозно. Наразі відносно лісового охоронця Овруцькою міжрайонною прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст. 364 (Зловживання владою або службовим становищем), якою передбачена відповідальність у вигляді позбавлення  волі  на  строк  від п'яти до десяти років.
Загалом же з початку року працівниками міліції Житомирщини виявлено близько 1400 порушень правил полювання та обігу зброї, серед вилученої кількості 166 одиниць мисливської зброї взагалі не були зареєстровані.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі