Влада

ЦОС УМВД в Харьковской области официально опровергает информацию о том, что начальник Харьковского ГАИ – племянник начальника УМВД генерала Развадовского. ФОТО

15 October 2008, 16:40

Центр общественных связей ГУМВД в Харьковской области официально опровергает информацию, и том, что новый начальник Харьковской городской Госавтоинспекции является племянником начальника УМВД в Харьковской области генерал-лейтенанта Виктора Развадовского.

Эта информация была предоставлена в ответ на публикацию харьковского журналиста, который процитировал в своем материале высказывание мэра Харькова господина Добкина.

Текст информации ЦОС приводим без изменений: «Все, что мне известно о новом начальнике харьковской Госавтоинспекции, – это то, что он племянник (Виктора) Развадовского», – заявил харьковский городской голова Михаил Добкин в понедельник.

Так он прокомментировал информацию о неких рационализаторских советах начальника ГАИ руководству города.

«Я до сих пор не знаю, как зовут начальника ГАИ: он не приходит на заседания исполкома, на сессии городского совета… Все, что мне о нем известно, – это то, что он племянник Развадовского», – заявил мэр.»

(цитата з інтернет - сайту)  Або понеділок – день важкий, або у Харкові забагато креативу… 

Саме на такі роздуми надихають слова, які цитує одне з Інтернет-видань, посилаючись на мера Харкова Михайла Добкіна. В понеділок, як стверджує робітник цього видання Дмитро Стриженко, шановний міський голова виказав стурбованість тим, що ні прізвища, ні ім’я по-батькові новопризначеного начальника Харківського ДАІ він не знає. Стурбованість мабуть і зрозуміла. Харківській міський голова несе особисту відповідальність, за стан доріг , те що він обіцяв у своїй передвиборчій кампанії, за безпеку руху, працюючи світлофори, комфортні умови пересування харків’ян вулицями міста –. Тобто тісна взаємодія з ДАІ – запорука майбутнього високого рейтингу, довіри таке інше. Безперечно, таку взаємодію потрібно налагодити. Але ж, якщо вірити Дмитро Стриженко, пан голова чомусь вирішив вивчити генеалогічне дерево начальника Харківського міліцейського Главку. Мабуть тому, що начальник ДАІ приїхав з того самого району, у якому генерала обирали народним депутатом. Ось тут і виникло непорозуміння. Недобросовісні клерки, на жаль, не змогли виконати таку просту роботу. Ледачі працівники, недовго думаючі ввели в оману свого керівника. Вони чомусь вирішили, що лише племінник начальника Харківського міліцейського Главку може бути начальником харківського ДАІ. Про це і повідомили. Насправді ж, новий начальник ДАІ ніякого відношення до родини начальна Главку не має. Щоб спростувати недостовірну інформацію він надав нам документи, які відповідають саме дійсності, а не видумці.

(копии свидетельства о рождении начальника городского ГАИ – Лукьянчука Сергея Владимировича и его родителей)

 

 

 

 

 

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі