Події

На Житомирщині водій мікроавтобуса на швидкості в’їхав у легковик. Три пасажира постраждали. ФОТО

21 October 2008, 15:56

На Житомирщині водій мікроавтобуса на швидкості в’їхав у легковик. Бусом їхали майже два десятки пасажирів.

Водії маршруток на вітчизняних дорогах – справжні Фернандо Алонсо та Феліпе Масса. Вони відчувають себе гонщиками Формули-1, завжди поспішають та тиснуть педальку газу до самісінької підлоги.

Кермувальник маршрутного «Мерседесу» цілком виправдовував назву мікроавтобуса – «Спринтер». Він просто летів до Попельні, -  сообщает НТН

 



На свою біду попереду маршрутки вирішив розвернутися «Хюндай Акцент». Водій легковика рухався лівою смугою з мінімальною швидкістю.

Олександр Бородін, командир взводу ДПС: «Близько 11 години водій маршрутного мікроавтобуса, виконуючи рух за маршрутом – з Києва на Попільню, рухаючись на 71 кілометрі автодороги Київ-Чоп, не витримав безпечної дистанції та здійснив зіткнення з автомобілем «Хюндай», який рухався попереду з меншою швидкістю».

Маршрутка вдарила «Хюндай» на чималій швидкості. Не допомогло навіть екстрене гальмування. Від удару обидві машини вилетіли в кювет. «Мерс» із пасажирами ще й перекинувся.

Володимир, водій маршрутки: «Ну, потянуло мене, викинуло в кювет. – Скільки пасажирів було? – 17 чи 18».

Водій маршрутки не постраждав, а трьох молодих дівчат із його «бусика» повезли прямісінько до лікарні. За словами медиків, життю постраждалих нічого не загрожує.

 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі