Місто

Названо головних боржників “Житомиртеплокомуненерго”

22 May 2007, 09:42

Заклади Міністерства освіти та Міністерства оборони – головні боржники “Житомиртеплокомуненерго”.

Про це повідомив заступник начальника ОПТМ “Житомиртеплокомуненерго” Сергій Кондратюк 21 травня на нараді з керівниками житлово-комунальних підприємств.
Зокрема, він зазначив, що Житомирський військовий інститут заборгував 354 тис. грн., Агротехнічний коледж – 318 тис. грн., Комерційний технікум –81 тис. грн.
“Оплата за послуги “Житомиртеплокомуненерго” населенням міста становить 93%, а державними підприємствами – всього лише 74%”, - сказав Сергій Кондратюк.
Заступник начальника КП “Житомирське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства” Олександр Войналович поінформував щодо боргів з водозабезпечення та водовідведення. Так, за його словами, борг населення станом на 1 травня 2007 р. становить 10 млн. грн., підприємств, організацій та установ – 4,3 млн. грн.
Найбільший боржник міськводоканалу – виправна колонія №4 м. Житомира, яка заборгувала 718,4 тис. грн., причому практично не проводить поточних платежів. Борг  ДП “Житловика ” становить 84 тис. грн., Новогуйвинського ВЖРЕПу – 195, 6 тис. грн.
“Якщо до 5 червня поточного року не буде зрушень щодо виплати заборгованості по водозабезпеченню, водовідведенню та теплопостачанню, споживачі будуть попереджені та відключені від мережі подачі води та тепла”, - сказав начальник управління комунального господарства Житомирської міської ради Микола Чередниченко.
Джерело: Прес-служба Житомирської міської ради

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі