ДОПОМОГА

Власенко побив Окунську до напівсмерті та хоче відсудити її дітей? ФОТО

30 October 2008, 16:51
Попри те, що екс-дружина іменитого адвоката Власенка Наталя Окунська, здавалося, відійшла від публічності, вона все ж дала пресі коментарі стосовно свого розлучення.

У свою чергу другий фігурант нашумілого розлучення, про яке написав ТаблоID, заступник голови Податкової Сергій Власенко теж не змовчав.

Зокрема, депутат від блоку Юлії Тимошенко назвав неправдивою інформацію про те, що він бив Наталю Окунську. Так, на питання, чи правда те, що він бив колишню дружину, Власенко однозначно відповів:

"Ні".

Що цікаво, відповідь адвоката-депутата йде урозріз із заявою Окунської журналістам:

"Він мене побив до напівсмерті. Він змінився відтоді, як став народним депутатом, і от, підняв на мене руку..," - говорила білявка журналісту "Сегодня".

 Окунська каже, що Власенко побив її до напівсмерті

Так само наведені раніше у ТаблоIDі чутки про те, що Власенко збирається відсудити у своєї колишньої двох її дочок - Машу й Поліну - і не спростувалися, і не підтвердилися однозначно.

Так, Власенко на питання, чи хоче він відсудити дітей, відповів заперечно:

"Ні, звісно! У мене немає бажання позиватися з приводу дітей. Я вважаю, що діти не повинні бути інструментом у стосунках між батьками. На жаль, на сьогодні це поки не зовсім так".

"Я вважаю, що обидві дівчинки - це мої дочки, і я повинен мати можливість брати участь у їхньому вихованні, спілкуватися з ними. Поки я не скажу, що мене обмежують у цьому цілком, але якась тенденція до цього є. І свої права на спілкування з дітьми я буду захищати до останнього", - попередив заступник голови Податкової.

За чутками, Власенко хоче відсудити у колишньої дружини двох її доньок. (Підпис під фото на сторінці Окунської на "Одноклассниках.ру": "Наша донька Маруся. Січень, Мальдіви 2008")
 Спільна дочка Власенків дворічна Поліна

А от Наталія Окунська на питання, чи правда те, що її екс має намір відсудити у неї двох дітей, відповіла чи то здивовано, чи то іронічно: "Та ладно! Він має намір відсудити дітей?!"

Коли ж білявку перепитали, чи Власенко їй про це нічого не казав, парирувала: "Ні, нічого не казав".

Нагадаємо, як напередодні писав ТаблоID, у подружжя Власенків є четверо дітей. Троє з них - два хлопчики Андрій та Ігор і старша дівчинка Маша - народилися від попередніх стосунків Окунської. А четверта донька Наташі, найменша, Поліна - вже Власенкова.

Сини Наталії: 15-річний Андрій та 11-річний Ігор

"Машу я удочерив. Це дочка її (Окунської) від попереднього шлюбу, але формально і юридично цю дитину я удочерив", - уточнив для довідки Сергій журналістам.

А от позиції Власенка і Окунської у фінансово-матеріальних питаннях розбігаються кардинально.

"...Покинув мене з чотирма дітьми без копійки. Навіть свою дочку залишив без підтримки. Якби він виділив хоча б пару тисяч на утримання, мені було б легше, а так я не знаю, що мені робити і як далі жити", - бідкається модель.

Окунська: "Власенко покинув мене з чотирма дітьми без копійки" 

Водночас Власенко на питання, чи він таки справді залишив свою колишню з дітьми без копійки грошей, заперечив...

"Ні, це повна неправда. Так само, як і відомості про її взаємини з нинішнім молодим чоловіком. Це неправда! Те, що сьогодні є в інтернеті - це версія Наталі Василівни, яка не має під собою ґрунту", - сказав Власенко, вочевидь, натякаючи на попередні публікації в ТаблоIDі.

"У нас із приводу фінансових взаємин по дітях була своя домовленість, якої я цілком дотримуюся і не вважаю потрібним афішувати", - уникливо додав адвокат.

Нагадаємо, як стало відомо ТаблоIDу із джерел, наближених до екс-подружжя, Власенко нібито змусив Окунську підписати деякі документи і таким чином відмовитися від усього спільно нажитого у шлюбі майна.

"Від абсолютно усього, абсолютно", - уточнила Окунська.

Власенко ж називає слова Окунської неправдою 

Ну і врешті, про причину розлучення. Її толком прокоментувати не змогли ні Власенко, ні Окунська.

"Я не хочу це коментувати. Причина розлучення лежить у її стосунках з тією людиною, з якою вона зараз живе. З Артемом Тараненком. Істинна її історія взаємин з Артемом Тараненком проллє світло на дуже багато питань. Істинна, а не вигадана Наталею", - підкреслив податківець.

"Мене рвуть журналісти вже на частини, я не знаю, що коментувати. Мене мій власний чоловік знищує, і це всі розуміють. Я не знаю, що сказати... Він сказав, що не зупиниться не перед чим, поки мене не знищить", - у той же час відповідає на питання про причину розлучення Наталя.

"Мені зараз не до піару, не до пояснень, мені зараз потрібно чимось нагодувати своїх дітей. Я не хочу втрачати обличчя так само, як і він. До "базару", коли вона дура - він сам дурень, я не опущуся ніколи", - запевняє Окунська і одразу додає:

"Він винен, і він знає, що він винен. Він забрав у мене все, взагалі все".

 

Так і закінчилися чотири роки спільного життя, два з яких одні з найвідоміших тусовщиків Києва провели у шлюбі. Причому раніше, судячи зі слів Власенка, пара жила нормально. Він також уточнив й інформацію щодо точної дати свого розлучення із моделлю.

"18-го вересня. Це дата рішення суду про розлучення... Я в суд звернувся на початку вересня, винесено рішення було досить швидко, весь процес забрав менше місяця. А рішення про розлучення було прийнято в останніх числах серпня", - сказав він.

Також Власенко зауважив, що версія, ніби вся історія із розлученням-розходженням тривала вічність і Окунська вже з квітня була вільною жінкою, - це не зовсім так...

Фото Дмитра Амідова, фото зі сторінки Наталі Окунської з сайту "Одноклассники.ру" , фото e-news.com.ua фото "Сегодня"

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі