Події

У Житомирській області власник кіоску застрелив молодого хлопця

30 October 2008, 17:42
 

22 жовтня близько 3 години ночі до чергової частини Богунського райвідділу міліції м. Житомира із приймального відділення міської лікарні надійшло повідомлення про те, що до них доставлено 18-річного жителя обласного центру із вогнепальним пораненням грудної клітини.

Працівники міліції, що відразу виїхали на місце події, з’ясували, що у потерпілого стріляв 58-річний житомирянин, власник торгівельного кіоску. Як стверджує чоловік, хлопець разом з іншим напарником намагалися проникнути до його торгівельного закладу.

Як повідомляє Наталя Чугунська, співробітник Богунського райвідділу УМВС м. Житомира, підприємець й раніше потерпав від крадіїв, тому він вирішив самотужки розв’язати цю проблему - кілька місяців тому придбав мисливську рушницю та тримав її напоготові, час від часу, залишаючись чергувати в кіоску.

За словами чоловіка, цієї ночі, коли почув, як невідомі зривають захисні ролети,   приготував зброю і, коли у віконці кіоску з’явився невідомий, вистрілив.

Працівники міліції затримали на місці події власника кіоску та 17-річного товариша пораненого. Третій учасник події від отриманого поранення  увечері наступного дня помер в лікарні.

Наразі власника торгівельного кіоску заарештовано. Відносно нього порушено  кримінальну справу за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України  та проводиться досудове слідство. До речі, підозрюваний й раніше притягувався до кримінальної відповідальності  за вчинення злочинів, пов’язаних з незаконним обігом зброї. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі