Суспільство

Через три дні в Житомирі оголосять про самих досвідчених корупціонерів

25 May 2007, 13:46

29 травня 2007 року об 11 год. в Житомирському прес-клубі за адресою: Житомир, майдан С.Корольова ,12 (2-ий поверх) відбудеться презентація результатів загальнонаціонального опитування «Стан корупції в Україні». На засіданні будуть вперше оприлюднені та проаналізовані «корупційні» показники Житомирської області.

Це фундаментальне дослідження – найбільше з проблем корупції в Україні – охопило більше ніж 10 тисяч громадян з різних областей України та Автономної Республіки Крим. Така кількість опитаних дозволила оцінити та проаналізувати стан корупції в кожній області України і визначити корупційний рейтинг областей. Під час засідання результати регіонального дослідження будуть оприлюднені вперше.

Дослідження було проведено на початку 2007 року в рамках Порогової програми Корпорації «Виклик тисячоліття» (МСС) Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС) у співпраці з проектом «Сприяння активній участі громадян у протидії корупції в Україні «Гідна Україна», який реалізує компанія Менеджмент Сістемс Інтернешнл (MSI) за сприяння Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі