Події

В Житомирской области двое головорезов ограбили и избили иностранца!

6 November 2008, 15:39

У Новограді –Волинському двоє молодиків пізньої ночі відлупцювали та забрали цінні речі у гостя міста, громадянина Польщі. Чому саме чоловік прогулювався містом такої пізньої години невідомо, але він поплатився за свою необачність.  

Як повідомила Житомир.info прес-служба УМВД України у Житомирські області, 5 листопада до Новоград-Волинського МВ надійшло повідомлення із приймального відділення районної лікарні про те, що до них близько 10 години з тілесними ушкодженнями у вигляді забоїв обличчя доставлено громадянина Польщі. Як з’ясували працівники міліції, цієї ж ночі близько 5 години по вул. Шевченка, що у м.Новограді-Волинському, двоє невідомих із застосуванням фізичної сили відкрито викрали у 30-річного іноземця два мобільних телефони "Нокія" та гроші. Загальна сума збитку становить близько 2,5 тисяч гривень. За скоєння цього злочину правоохоронці затримали двох місцевих жителів, один з яких студент навчального закладу райцентру, а інший – ніде не працює. Викрадене вилучено.

15 злочинів зареєстровано черговими частинами УМВС України в області упродовж минулої доби, 8 з них працівники міліції вже розкрили, а саме: розбійний напад, хуліганство, 4 факти незаконного обігу наркотиків та інші протиправні діяння.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі