ДОПОМОГА

Литовченко пережила петлю і завела нову пристрасть.ФОТО

20 November 2008, 17:05
Разом із новим чоловіком у житті власниці модельного агентства Влади Литовченко з‘явилося і нове захоплення.

Якщо раніше тусовщиця переймалася дипломатією, благодійністю, моделями та стрибками з парашутом, тепер вона "полізла у петлю" - петлю Нєстєрова. Влада закохалася у реактивні літаки.

А почалося все із першого візиту Литовченко до свого тоді ще майбутнього чоловіка-дніпропетровця Сергія Прокаєва.

"Ми приїхали у його заміський будинок, і відразу Сергій приголомшив мене пропозицією їхати на... аеродром. Він запитав: "Хочеш прокотитися на реактивному літаку?" - згадує Литовченко першу свою поїздку в інтерв‘ю газеті "Факты. События и люди".

"Слава Богу, я була одягнена відповідно - у джинсах, маєчці", - додає Влада.

Далі парочка попрямувала на аеродром. За словами моделі, Прокаєв підвів її до реактивного літака, познайомив з пілотом "і побажав щасливого польоту".

"Я сіла на місце другого пілота, літак здійнявся у повітря, а Сергій стояв внизу і спостерігав за процесом", - веде вона далі.

І це при тому, що одна тільки назва "реактивний літак" викликала у Литовченко, як  вона зізналася, панічний страх. Рятувало одне - любов до неба та екстриму. Ну і потрібно ж показати, що, мовляв, он яка я крута!

Чоловік Литовченко відправив її на небо 

"Звичайно, були моменти перевантажень. Ми літали хвилин 20 і один раз таки зробили петлю Нєстєрова. Вдруге я попросила не повторювати", - розповідає Литовченко.

Про свої відчуття, коли реактивний "залазив у петлю", тусовщиця, сміючись, сказала так: "Я думала про те, як здорово, що напередодні не поїла".

 Влада розповіла, як "побувала у петлі"

Проте одразу ж додала, що насправді, це були настільки сильні відчуття, що вона неодмінно вирішила брати уроки керування літаком.

"Стрибки з парашутом у порівнянні з польотом на реактивному літаку - дитяча забавка! З настанням нового літного сезону я неодмінно почну вчитися на Як-40 і поступово доберуся до реактивного літака", - пообіцяла вічна студентка.

 Виявляється, на стрибках з парашутом Литовченко тільки розігрівалася

За минуле ж літо Литовченко здійснила тільки два польоти на Як-40 і всього лише один на реактивному літаку. "Але я зрозуміла, що повітряна стихія - це моє", - додала вона.

Отак от нові чоловіки підсаджують на нові хобі. Виявляється, літаки - це любов і новго благовірного Литовченко, її третього чоловіка Сергія Прокаєва.

 Роман Прокаєва (ліворуч) та Литовченко розвивався "реактивними" темпами

"Сергій захопився ним (цим хобі) сім років тому. Я бачила, якою майстерністю він володіє, злітаючи вгору", - розповідає Влада.

І, за її словами, керуючи літаком, Прокаєв виробляв такі вензеля, виконував такі складні технічні елементи, що вона стала поважати його ще більше. Отакий от "реактивний" шлюбний танок.

http://tabloid.pravda.com.ua/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі