Події

Житомирська митниця повідомляє: на кордоні України з Республікою Білорусь сезонний бум "теплої" контрабанди…

24 November 2008, 08:01

На календарі листопад. Отже, незабаром прийдуть грудневі морози. Тому і вирішили деякі громадяни Республіки Білорусь попіклуватися про теплий одяг для населення України. Інакше наведені нижче факти не пояснити. Лише за останні дні на державному кордоні три порушення митних правил, - повідомив  Житомир.info

прес – центр Житомирської митниці.

Так, працівниками Житомирської митниці у пункті пропуску «Виступовичі – залізнична станція» під час проведення митно-прикордонного контролю потягу "Житомир-Барановичі", у громадянки Р.Білорусь виявлено переміщувані нею без декларування товари, а саме куртки жіночі утеплені.

Буквально через декілька годин, вже в потязі  „Одеса - Санкт-Петербург” у іншої громадянки Р.Білорусь знову виявляють не задекларовані товари. Цього разу асортимент більший - це штани чоловічі та жіночі, труси чоловічі, светри чоловічі, куртки жіночі - всього 63 одиниці. Того ж дня у тому ж вагоні поїзда, але у громадянина Р.Білорусь виявлено переміщувані ним без декларування товари. Набор товарів незмінний, щоправда кількість менша - лише 60 одиниць.

У всіх трьох випадках працівниками Житомирської митниці були складені протоколи про порушення митних правил, а предмети правопорушення вилучено. Орієнтовна вартість вилученого товару складає 10,5 тис. грн.

 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі