ДОПОМОГА

Коляденко обожнює цирк на дроті і хоче, щоб йому викотали на яйці. ФОТО

26 November 2008, 17:52
Хореограф Дмитро Коляденко вважає жахливим, що його не запросили на проект "Танці з зірками", але, каже, чекатиме проекту "Зірки у цирку".

Поки ж Діма відверто відповідає на питання і шокує своїми... подекуди просякнутими дитячою безпосередністю відповідями. А ще запевнив, що сам про себе сенсації ніколи не вигадував.

"Ні, ніколи таким не займався. Я - жива легенда, сам все розповідаю, як попісяв, що поїв. Викинув - то викинув, кохаю - то кохаю, ненавиджу - то ненавиджу. Плітками не займаюся. І в цьому я такий, який є - тобто і не відняти", - каже він, відповідаючи на питання "Комсомольської правди в Україні".

 "Сам все розповідаю, як попісяв, що поїв"

При цьому епатажний мен визнає, що знаходиться на межі з клоунадою у найгіршому сенсі цього слова.

"Є таке діло. Дуже люблю клоунів, обожнюю цирк на дроті, горохові шмотки, яскраві труселя та відчуття свята. Я буваю смішний, це правда, але у той самий час я можу бути й іншим - багатогранний, чи що..," - скромно каже про себе Коляденко.

На зауваження ж про те, що дехто Діму вважає ненормальним, божевільним, він парирував: "Я можу ще плюватися та битися. А по-справжньому, не такий вже я й божевільний, а навіть навпаки - скромний, вихований, щиросердий, красивий і великодушний: який же я божевільний?"

А свою запальну вдачу й імпульсивність він пояснює кров‘ю - циганською: "Так, так, так... Нещодавно собі купив золотий перстень з діамантами і рубіном і все це у золоті. Дуже по-циганськи, дуже по-королівськи! У душі я циганча, це правда: кров вирує".

"Не такий вже я й божевільний" 

Тим не менше, вируюча кров не заважає Коляденку утримуватися від сексу, за його словами, вже три роки.

"У мене вже три роки немає сексу... Мені не подобаються одноразові жінки. Я секс і кохання не розділяю. Я не можу займатися сексом без кохання. А де ж залицяння, а де ж подарунки, а де ж крила, а де, власне, КОХАННЯ? Для мене важливе КОХАННЯ, а потім секс. Притому, що я дуже люблю секс... Але я шукаю кохання. І я його знайду. Я у пошуку", - заявляє екс-чоловік хореографа Олени Коляденко та співачки Ірини Білик.

Але от щось із коханням, весіллям у Коляденка все не ладнається, що його і турбує.

"...В особистому житті - КАТАСТРОФА! Гадаю, що настав час сходити до бабки або до діда, щоб повикочували на крижаному яйці... А у вільний час балдію й живу холостяцьким життям. Розслабив булки. Але про третій шлюб задумуюся, це правда", - зізнається він.

Між іншим, Дімусік вкотре нагадав, що вдячний долі й небесам, за те, що якийсь час був разом з Білик. Каже, дуже красива пара була, кохали одне одного. А от щодо історії з викладеною і Інтернет фотографією голих грудей своєї коханки, він уточнив:

 "В особистому житті - КАТАСТРОФА!"

"В інтернет я нічого не викладав, я навіть не знаю, як це робиться. А те, що я продав за 10 тисяч у.о., це правда. Взяв і продав. Так захотілося. Щоб на неї усі подивилися, яка вона гарна".

Також Коляденко запевнив, що він - "не альфонс, а трудяжка", хоч раніше й був "швидкий на закохатися".

"Але я постійний і можу прожити з однією жінкою все життя, як мама з татом. Мене так виховали. Я б сказав - старе, правильне виховання. Зараз це нереально. Багато хто змінює, багато хто віддає, багато хто зраджує. Це погано. Щось сталося у світі. Якось неправильно вертяться планети. Мені дуже шкода, але я нічого не можу зробити", - засмутився він.

Згадав Діма й про спільного з Оленою Коляденко сина: "Пилип дійшов до того, що у будь-який час, коли він схоче, він може подзвонити татові у двері, і ВОНИ ВІДЧИНЯЮТЬСЯ ЗАВЖДИ. Цього хлопчика тато чекає завжди тому, що він його любить".

А от Новий рік Коляденко проведе не з "цим хлопчиком" і, ймовірно, не з коханою. "На сцені, зі своїм балетом, з глядачами. До зустрічі у Кишиневі. А люблю я салат олів‘є, шубу, мандарини, шампанське, ялинку, гірлянду, освіжував повітря "Хвойний". І все це продається у супермаркеті. Смачніше не вигадаєш", - розписав він новорічне свято, яке вже на носі.

"Не альфонс, а трудяжка"

А наприкінці лютого-початку березня, за словами Дмитра, він вилітає у Норвегію для продовження зйомок програми "Смачні Пригоди".

"Тільки цього разу буде більше екстриму. Приготування страв з риби просто на Льодовитому Океані, просто в льодовиках. Навколо пінгвіни, тюлені, крокодили, Анікіна та Коляденко. Чекаю-чекаю - сам не дочекаюся. Обожнюю пінгвінів", - захопився своєю розповіддю скандальний хореограф-кулінар.

Окрім того, потішив Дмитро і своїми "планами на майбутнє". Каже, співи - лише попереду: "Я співаю на своїх концертах. Зараз планую записати третю пісню. Нікуди не поспішаю. Співати обожнюю, і у мене непогано виходить. Українці, грузини й італійці - всі красиво співають. Ми дуже співаюча нація. Дуже!"

А ще зізнався, що у 14 років вдягався у секонд-хенді, мама одяг перешивала, а він носив. Каже, пізніше із задоволенням ходив по секондах у Нью-Йорку і Лондоні. Там, за його словами,  прикольні шмотки були, але він так нічого й не купив - дивно пахли.

 Коляденко збирається створювати кулінарні шедеври у льодовиках

Зараз же, Коляденко запевняє, вдягається дуже й дуже дорого: "У мене відчуття, що в мене всі гроші йдуть на одяг. Нічого не можу із собою поробити. Я ж артист! Мені потрібно дивувати вас і самого себе. Вже такий я. Одним словом - Коляденко".

І навіть фінансова криза йому - не перешкода.

"ООО... Нещодавно купив собі куртку, яка коштує, як б\у машина. А я купив куртку. Мені навіть соромно сказати, скільки вона коштує. Це не тому, що я хизуюся: просто я зірка. Вона найдорожча на світі. Хто ж її купить, якщо не я?" - невинно питається Коляденко.

А потім він додає, що насправді хотів би одягти "всю Україну, усіх жінок, усіх чоловіків, дітей і навіть собачок і кішечок у прекрасні речі від Дмитра Коляденка". Отака от у нього мрія. І він впевнений - мрії здійснюються.

Фото "Комсомольскої правди в Україні", з офіційного сайту "Фабрики зірок" та прес-служби madame V

http://tabloid.pravda.com.ua/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі