Суспільство

Коростенського мера Володимира Москаленка представлено до нагородження Міжнародною нагородою «United Europe»

2 June 2007, 07:36

Як повідомляє прес-служба Житомирської держадміністрації, 19 березня ц.р. в залі церемоній мерії м. Оксфорда (Великобританія) відбувся прийом Канцлером Брайаном Кіном з нагоди проведення XL урочистої ювілейної інавгурації престижних європейських нагород «International Socrates Award Ceremony».

Учасниками даної унікальної у своєму роді події стали представники ділової, наукової і культурної еліти Європи і пострадянського простору.

У плеяду авторитетних у Європі політиків, промисловців, вчених, діячів мистецтв – лауреатів даних престижних нагород – заслужено входять і представники держав Східної Європи: Голова Державної Думи російської Федерації 3-4 скликань Геннадій Селезньов, президенти РСПП і УСПП Аркадій Вольський і Анатолій Кінах, Надзвичайний і Повноважний Посол Російської Федерації в Україні Віктор Черномирдін, Прем’єр-Міністр Румунії Адріан Настасе, російські і українські губернатори, народні артисти, керівники найбільших підприємств, представники духовенства, освіти, культури.

Улаштовувач – Європейська Бізнес Асоціація – провела нагородження кращих представників політичного, економічного і наукового істеблішменту країн учасників престижними міжнародними нагородами «SOCRATES INTERNATIONAL AWARD» («Міжнародна нагорода імені Сократа») – за особистий внесок у інтелектуальний розвиток сучасного суспільства; «THE UNITED EUROPE» («Об’єднана Європа») – за значні заслуги в розвитку європейської інтеграції; «EUROPEAN QUALITY» («Європейська якість») – за випуск конкурентноздатної продукції високої якості; «Best Enterprise of Europe» («Краще підприємство Європи») – за досягнення підприємств, що динамічно розвиваються, і ексклюзивній британській нагороді «QUEEN VICTIRIA» – за честь, гідність і доблесть. За рішенням номінаційного комітету міського голову Володимира Васильовича Москаленка представлено до нагородження Міжнародною нагородою «United Europe» – за значні заслуги в розвитку європейської інтеграції.

Ця престижна нагорода символізує вищій ступінь міжнародного визнання досягнень в професійній сфері.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі