Суспільство

У Житомирі відкрилася п’ята виставка художніх робіт місцевої студії “Арт-Село”

2 June 2007, 08:41

Напередодні дня захисту дітей у Житомирі відкрилася п’ята виставка художніх робіт місцевої студії “Арт-Село”, - про це повідомляє інформаційна служба радіостанції „Житомирська хвиля”.

Експозиція з більш ніж двохсот виробів  розмістилася в Будинку художника. Серед творчих доробок є витвори слухачів та випускників студії “АРТ-Село”, стенд з роботами онкохворих дітей, які перебувають на стаціонарному лікуванні, роботи вихованців художніх шкіл Житомира, Бердичева та Рівного.

Керівник студії, член національної спілки художників України Олена Гузенко нагадала, що історія “Арт-Села” розпочалася з проекту розвитку талантів сільських дітей. Саме в 2002-у –2003-у роках учні з Іванівки, Троянова, Вересів, Городища, Потіївки та інших сіл Житомирщини приїжджали до студії і навчалися – академічному малюнку та живопису, комп’ютерній графіці і основам композиції.

Впродовж п’яти років, роботи вихованців студії  брали участь не тільки у всеукраїнських, а й в міжнародних виставках, експонувались в галереях Києва, представництві ООН в Україні, а виставка “Чорнобиль очима дітей” мандрувала містами Японії.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі