Суспільство

Хочете на стажування в Європу?

4 June 2007, 16:19

В межах програми «Українська ініціатива» регіональна робоча група з організації перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва продовжує конкурсні відбори спеціалістів на перепідготовку (за рахунок коштів Державного бюджету України) та стажування (за рахунок міжнародної технічної допомоги).

Про це повідомляє Головне управління економіки Житомирської облдержадміністрації.

Секретаріат Міжвідомчого центру з організації перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва (МЦПК) повідомляє, що за Програмою перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва «Українська ініціатива» заплановані стажування:

За програмою Уряду ФРН у Німеччині:

тримісячне стажування зі знанням німецької мови;

одномісячне стажування зі знанням англійської мови;

одномісячне стажування групи топ-менеджерів (перша або друга особи в компанії) без знання іноземної мови (з перекладачем).

За програмою Maneger`s Training Programme (MTP) стажування протягом двох-трьох місяців у країнах ЄС – конкурсні відбори будуть здійснюватися відповідно до набору необхідної кількості кандидатів зі знанням англійської мови та інших мов ЄС.

За програмою Уряду Швеції «Нордпрактік» одномісячне стажування зі знанням англійської мови.

Претенденти на стажування у встановленому порядку подають документи секретарю робочої групи МЦПК: м. Житомир, вул. М. Бердичівська 25, кімната 207, тел. (0412) 37-14-83, 37-33-64.

Інформацію щодо стажування можна отримати на веб-сторінці Міністерства економіки України: www.me.gov.ua та веб-сторінці Програми «Українська ініціатива»: www.ukrini.org.ua.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі