Події

В Житомирской области семья насмерть отравилась газом

8 December 2008, 13:00

За минулий тиждень на пульт оперативно-рятувальної служби “01” надійшло 76 повідомлень  про надзвичайні події або загрозу їх виникнення. Серед них 28 пожеж, 16 ДТП, 25 випадків травматизму, пригода на воді. Усього під впливом різних факторів в області 30 осіб загинуло та 30 травмовано,- про це Житомир.info повідомив співробітник прес-служби ГУ МНС України в Житомирській області Сергій Уланов

Добра молода сім’я Левківських проживала в районному центрі -  місті Овруч. Хоч обоє, 26-річний Павло та 23-річна Катерина, залишилися без роботи і перебували на обліку у центрі зайнятості, справу собі завжди знаходили, без хліба не сиділи. На відміну від значної кількості осіб, яких життя перевіряло на міцність, вони не пиячили.  Жили у приватному будинку на двох господарів. Сусідами у них була родина старшої сестри Павла. У суботу вранці, начебто відчувши біду, сестра пішла до Левківських. На її стукіт у двері ніхто не відчиняв. Жінка забила на сполох. Коли одоносельці проникли до помешкання, господарі вже не подавали ознак життя, обоє «спочивали» у сімейному ліжку. Як з’ясувалося, звечора господарі запалили газову форсунку, вмонтовану у грубу, та закрили верхню заслінку.  Кімната наповнилась чадним газом, який повільно, але безповоротно вбив людей.  

МНС нагадує! Чадний газ – це  продукт горіння, окис вуглецю, який для людини є смертельною отрутою! Вдихаючи його, людина відчуває слабкість, сонливість, запаморочення голови, нудоту. Аби уникнути біди, необхідно ретельніше перевіряти груби, газові прилади, знаходити можливість провітрювати приміщення.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі