Події

В Житомирской области мужчине перерезали горло. Он успел вызвать себе скорую и...

9 December 2008, 09:17

Сімейна драма із кривавим кінцем розгорнулася у Бердичеві. Після з'ясування стосунків нинішній чоловік господарки квартири перерізав горло колишньому. Потерпілий сам дійшов до знайомих і викликав швидку допомогу, пише ВІК

Юрій Олефір, начальник Бердичівського МВ УМВС: “Конфлікт стався через жінку. Обидва чоловіки у певний час проживали з нею. Жінка має від обох неповнолітніх дітей. На даний час із цією жінкою проживав її перший чоловік. З іншим виникали конфлікти з приводу побачення з дитиною, вони переростали у погрози. Колишній чоловік прибув до її будинку з метою з'ясувати ситуацію. Інший чоловік, щоб не травмувати дітей, запропонував вийти на вулицю. Там відбулася сварка, яка переросла у бійку і штовханину. Під час неї перший, тримаючи в руках ножа, можливо навмисно, можливо ні — встановлює слідство, наніс удар у область шиї іншому”.

Народився у сорочці, кажуть медики про 30-річного чоловіка. Ніж не зачепив великих кровоносних судин. Але через отриману травму потерпілий не міг дихати самостійно. Лікарі підключили його до апарата штучної вентиляції легень.

Ярослав Говенко, заст. головного лікаря Бердичівської ЦМЛ: “Пошкоджено щитовидну залозу, надгортанник практично був перерізаний навпіл. Із Житомира санавіацією викликали хірурга. Рану зашили. Після операції хвори деякий час пробув в реанімації, на апараті штучної вентиляції легень”.

Тепер життю потерпілого нічого не загрожує. Але важка травма може спричинити постійну охриплість голосу. Проти свого кривдника чоловік свідчити відмовився. Мотивуючи, що той виховує його дитину.

Автор Юлія Крук

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі