Події

В Житомире молодые наркоманы сдавали свою квартиру ради дозы

10 December 2008, 10:23

 

5 грудня працівники Богунського райвідділу міліції міста  Житомира затримали в під’їзді однієї з житомирських багатоповерхівок 29-річного мешканця нашої області. У чоловіка було виявлено та вилучено чотири шприци, які, за попередніми даними, містили наркотичний засіб. Затриманий пояснив працівникам міліції, що щойно виготовив наркотики в одній з квартир.

Як повідомив в.о. начальника сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Володимир Іщенко, 30-річна власниця вказаного помешкання та її 28-річний співмешканець теж є споживачами опію. Щоб отримати бажану «дозу», вони надавали житло для виготовлення та вживання наркотичних засобів. Під час огляду квартири було вилучено посуд та пляшки з прекурсорами – засобами, що використовуються під час виготовлення небезпечного зілля. Слід зауважити, що жінку не зупинило навіть те, що вона виховує малолітню дитину, якій виповнилось 1 рік та 7 місяців.

Наразі вирішується питання про порушення проти господарів кримінальної справи за ст. 317 Кримінального кодексу, що передбачає відповідальність за утримання місць для незаконного вживання та виготовлення наркотичних засобів у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 5 років.

Крім того виявилось, що гість подружжя знаходиться в розшуку. Чоловік уже неодноразово потрапляв в поле зору правоохоронців, останній раз – в м
істі Коростені, де проти нього порушено кримінальну справу за незаконне зберігання наркотичних засобів. Відтепер до переліку його «подвигів» додасться і житомирський епізод.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі