Події

В Житомире ГАИ призывает водителей быть осторожными, из-за погоды на дорогах сложная ситуация!

19 December 2008, 10:20

Згідно повідомлення Гідрометцентру на протязі декількох днів очікуються складні погодні умови. Аналіз показує що за останні два дні саме через незадовільні погодні умови сталася значна кількість ДТП з тяжкими наслідками, тому ДАІ звертається з прохання до власників т/з максимально обмежити виїзди, а якщо Ви вже в дорозі то дотримуйтесь швидкісних режимів, та правил маневрування. Пам’ятайте, що від Ваших дій на дорозі залежить не тільки Ваше життя та здоров’я, а й інших учасників дорожнього руху.
Як повідомила Житомир.info прес-служба ГАІ в Житомрській області, за минулу добу 18 грудня працівниками Державтоінспекції на автошляхах Житомирської області було виявлено та припинено 600 порушень Правил дорожнього руху. Затримано 14 водіїв за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння. Складено 209 адміністративних протоколів на водіїв, за перевищення швидкісних режимів.

Увага ДАІ повідомляє місцезнаходження автопатрулів з радарами: а/д Київ – Чоп, 156 км, 129 км, 78 км, а/д Житомир – Сквира, 8 км.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі