Події

На Житомирской трассе маршрутка въехала в "Жигули". Есть пострадавшие

26 December 2008, 14:38

Цього вікенду у столиці сталося майже триста дорожньо-транспортних пригод. Жодна людина не загинула, а травми дістали тільки шестеро осіб.

Один чоловік постраждав на Житомирському шосе, де мікроавтобус наздогнав і вдарив вазівську «Сімку».

Один мчав, інший уповільнювався, на дорозі вони не розминулися. Полтавець Микола намагався виїхати на крайню ліву смугу, щоб потім розвернутися. Інтенсивний рух змусив зменшити швидкість до мінімуму.

Однак здійснити задумане 35-річний водій так і не зміг. У зад легковикові в’їхав мікроавтобус «Фольксваген», повідомляє НТН.

Микола Будар, постраждалий: «Швидкість я збавив трохи. Мене обминуло машини три. Поворот включили, об’їхали. А бус я вже в дзеркало в останній момент побачив. Коли вже при зіткненні, при ударі. Ті машини, що мене обминули, він їхав за ними і він не успів зреагіровать, що в мене була невелика швидкість».

Водій «бусика» розповідає, що віз знайомих до Борисполя. Швидкості не перевищував, а коли побачив легковика - намагався уникнути зіткнення.

Вадим Башинський, постраждалий: «Примінив екстрене гальмування, попробував уйти в лівий ряд. Там їхав джип. Мені не було куди діватися просто. У мене потерпілих немає. Свідки залишилися, котрі сиділи спереду, ніхто навіть не вдарився».

Натомість, дуже постраждав пасажир «сімки». 35-річного чоловіка, який собі на лихо сидів ззаду, з черепно-мозковою травмою та численними переломами забрала швидка.

Житомир.info 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі