Суспільство

Завтра житомирянам зі слабкими нервами краще обминути вул. Хлібну. Житомирська влада запланувала ліквідацію там стихійної торгівлі...

7 June 2007, 15:49

У Житомирі 8 червня запланований виїзд рейдової групи з метою ліквідації незаконної стихійної торгівлі на вул. Хлібній та прилеглих до Житнього ринку територіях.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської міської ради.

За словами начальника відділу торгівлі, громадського харчування та сфери послуг департаменту підприємництва Житомирської міської ради Світлани Рабошук, зараз по вул. Хлібній між будинками 16 та 18 розміщується несанкціонована торгівля фруктами та овочами на лотках.
“Торгівля відбувається в антисанітарних умовах, що надзвичайно небезпечно для здоров’я і життя житомирян” – наголошує Світлана Рабошук.
Вона також зазначила, що рейдова група ліквідовуватиме торгівельну діяльність, яка ведеться на паркувальних місцях з вантажних машин, що ускладнює рух транспорту і створює небезпеку населення в районі вул. Хлібної. Місця для торгівлі з автомобілів облаштовано спеціальний майданчик по вул. Київська 95.
Участь у рейдовій групі візьмуть представники міського відділу УМВС, комунального підприємства “Інспекція з благоустрою міста Житомира”, санепідемслужби, КАТП-0628 та міської влади.
Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі