Події

В Житомирской области задержали 23-летнего рецидивиста за попытку вооруженного ограбления магазина. ФОТО

31 December 2008, 12:15

Невалий жарт. Саме так у першу мить подумала, 41-річна жінка, коли до сільського магазину, де вона працює продавцем, зайшов молодик у масці. Тому, коли він дістав ножа й став погрожувати та вимагати гроші, жінка не роздумуючи зірвала з нього маску. Лише, коли побачила незнайоме лице, зрозуміла, що тут не до жартів та кинулась втікати.

Нападник, зайшовши до магазину, двері за собою замкнув. Секунди, допоки продавець намагалась відкрити замок, видались їй вічністю. За мить опинившись надворі жінка почала кликати на допомогу.

 

 

 

 

Такого розвитку подій зловмисник вочевидь не очікував. До нападу від готувався заздалегідь. Як сам пояснив, підготував маску - прорізав отвори для очей у шапці, - прихопив ножа та вирушив з Черняхова, де проживає, в одне з найвіддаленіших сіл району. Певно, для хоробрості чи з інших причин, перед «ділом» добряче хильнув оковитої. Саме остання обставина допомогла жінці відштовхнути молодика та встигнути втекти, допоки він був зайнятий пошуками грошей. До речі, їх він так і не знайшов, прихопив лише печиво та каву та збирався зникнути.

У цей час до магазину уже поверталась продавець разом з односельчанами, які виявились неподалік. Саме вони й допомогли затримати нападника та передати працівникам міліції, що прибули на місце події.

Як прокоментував ситуацію, в.о. начальника Черняхівського РВ Ігор Скидан, затриманий виявився 23-річним  раніше судимим жителем райцентру.

На даний час вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст.187 (Розбійний напад) Кримінального Кодексу України.

Алла Ващенко, ВЗГ УМВС

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі