Події

Як у Житомирській області молодики іноземного нареченого пограбували

6 January 2009, 11:31

23-річний узбек Алік (ім’я змінено – авт.) прибув до України в листопаді 2008 року з метою одруження. В Радомишлі його чекала наречена. Сам молодий чоловік навчався і працював у столиці нашої держави. Проживав разом зі своєю нареченою в Радомишлі.

Проте недобропорядна поведінка з боку декількох мешканців райцентру викликала в іноземця сумнів щодо гостинної України. Буквально зранку 4 січня Алік став жертвою злочину. Троє невідомих молодиків накинулися на нього посеред вулиці у м. Радомишлі та, погрожуючи йому застосуванням фізичної сили, відкрито відібрали його особисті документи, мобільний телефон та гаманець, у якому знаходилось щось близько 70 гривень.

Іноземець, не зволікаючи, звернувся до місцевого відділку міліції. За словесним портретом зловмисників, який описав правоохоронцям потерпілий, було складено орієнтування. Невдовзі працівники міліції затримали й самих підозрюваних – двох жителів с.Лутівка Радомишльського району, 29-ти та 26-ти років, та 18-річного жителя райцентру. Алік упізнав у затриманих своїх кривдників. Все викрадене у них було вилучено та благополучно повернуто господарю.

Наразі за даним фактом порушено кримінальну справу за ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Підозрюваним у скоєнні цього злочину загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

 

Ольга Номерчук, ВЗГ УМВС України в Житомирській області

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі