Події

В Житомирской области во время пьянки едва не сгорели двое 30-летних мужчин

20 January 2009, 09:05

16 січня, в смт Словечно, в Овруцькому районі, через паління виникла пожежа в приватному будинку. Під час гасіння   пожежі було виявлено тіло 30-річної доньки господарки. Швидше за все саме вона і курила. Її батьків з легкою ступеню отруєння продуктами горіння доставлено до лікарні. В цей же день рятувальники Коростеня винесли з квартири, де почалася пожежа, двох 30-річних чоловіків. Врятовані так «лікувалися» оковитою після старого нового року, що не помітили, як від цигарки сталося загорання, не чули дзвінків сусідів у двері. Під дією алкогольних парів та отрути чадного газу «підпалювачі» не орієнтувалися в просторі та подіях. Хлопці, можна казати, народилися у сорочках. 

За минулий тиждень на території області зареєстровано 15 повідомлень про випадки   травматизму, внаслідок яких від отриманих травм загинули 15 осіб та 18 травмовано.

Знову таки, 16-го, до обласного опікового центру доставлено двох однорічних дівчаток з Житомира. В одної опечені обидві ручки, в іншої – грудна клітина. На сьогодні в центрі на лікуванні перебуває 14 дітей, з яких одна дитина в реанімації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі