Події

В Житомирской области милиция на горячем задержала крупного наркодиллера!

22 January 2009, 12:43

В Житомирській області, в селі Никонівка міліція зловила чоловіка на гарячому, коли він продавав наркотики, близько кілограма макової соломки, а вдома у нього правоохоронці знайшли ще більший скарб – 1,5 кг марихуани, 8 кг макової соломки.

Як повідомила Житомир.info прес-служба УМВС України в Житомирській області, 21 січня працівники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС в с.Никонівка Житомирського району затримали 33-річного місцевого мешканця за незаконну реалізацію 1 кг подрібненої макової соломки. За місцем його проживання правоохоронці виявили та вилучили ще 1,5 кг марихуани та 8 кг макової соломки, яку затриманий зберігав з метою збуту.

Наразі за даним фактом вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Як свідчить статистика, обсяги незаконного обігу наркотичних речовин, на жаль, зростають. Зусиллями лише міліції проблему розповсюдження наркотиків, особливо у молодіжному середовищі, не подолати. Матеріальне збагачення за рахунок продажу наркосировини – сумнівний вид заробітку, за який Кримінальним Кодексом України передбачено покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до восьми років.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі