Події

У Житомирській області під вантажний автомобіль «влетів» велосипедист

24 January 2009, 12:28

22 січня працівниками Державтоінспекції на автошляхах Житомирської області було виявлено та припинено 638 порушень Правил дорожнього руху. Затримано 25 водіїв за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння. Складено 203 адміністративні протоколи на водіїв, що перевищили швидкісні режими.

За цей період на автошляхах Житомирщини зафіксовано 2 дорожньо-транспортні пригоди, в яких 2 людей травмовано.

Так,  22.01.2009 о 07.20 на 104 км а/д Шепетівка – Чуднів - Бердичів, Бердичівського р-ну, водій вантажного автомобіля Рено, мешканець м. Києва, 1954 р.н., скоїв наїзд на велосипедиста, мешканця Бердичівського р-ну, 1980 р.н., який рухався в попутному напрямку. Унаслідок ДТП велосипедист отримав тілесні ушкодження та доставлений до міської лікарні м. Бердичева.

22.01.2009 о 18.00 у смт. Чуднів, по вул. Пушкіна, водій автомобіля «Опель», місцевий мешканець, скоїв наїзд на пішохода, мешканку                        Чуднівського р-ну, 1974 р.н., яка перетинала проїзну частину по пішохідному переходу. Унаслідок ДТП пішохід отримала тілесні ушкодження та доставлена до Чуднівської міської лікарні.

Аналізуючи ситуацію на автошляхах області слід зазначити, що більшість дорожньо–транспортних пригод виникає через недотримання водіями транспортних засобів Правил дорожнього руху. Будьте уважними та обережними, адже саме незначне порушення може мати надзвичайно тяжкі наслідки.           

Увага! ДАІ повідомляє місцезнаходження автопатрулів з радарами:                  а/д Київ – Чоп, 152 км, 129 км, 76 км, а/д Житомир – Сквира, 10 км. Про це повідомляє прес-служба УДАІ УМВС України в Житомирській області.

 Житомир.info

 

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі