Події

У жителей Житомирской области милиция изымает самодельное оружие

27 January 2009, 10:49

26 січня в ході проведення оперативно-профілактичного відпрацювання у с. Кам’яному Броді Володарсько-Волинського району за місцем проживання непрацюючого 46-річного чоловіка міліціонери виявили саморобний вогнепальний пристрій у вигляді пістолета шомпольного типу калібру  8 мм.

Цього ж дня дільничні інспектори Бердичівського МВ у райцентрі, в домогосподарстві місцевої жительки, вилучили 12 патронів калібру 5,6 мм та 10 патронів калібру 5,45 мм.

26 січня працівники карного розшуку Новоград-Волинського міськвідділу у райцентрі по вул. Маршала Рибалка у 21-річного місцевого жителя вилучили стартовий пістолет іноземного виробництва перероблений для стрільби патронами 5,6 мм.

В Ємільчинському райні, у с. Кам’янці, за місцем проживання непрацюючого 50-річного чоловіка працівники райвідділу виявили 21 патрон калібру 5,6 мм та 2 патрони калібру 7,62 мм.

Міліція нагаду нагадує, що за носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передачу чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу статтею 263 Кримінального Кодексу України визначено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до пяти років.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі