ДОПОМОГА

Молода мама Тіна Кароль на дні народження показала ніжки (ФОТО)

30 January 2009, 15:24
25 січня Тіна Кароль відзначила свій 24-й день народження.

 
Ну а святкувати день народження Тіна почала ще в ніч з 24-го на 25 січня. Адже за розповідями її мами, на світ Тіна з'явилася удосвіта. Тому саме вночі чоловік співачки - Євгеній Огір - влаштував дружині піротехнічне шоу.

- Тіна дуже любить феєрверки, - пояснив «БЛИКу» піар-менеджер співачки Павло. - Тому Женя замовив для неї салюти у вигляді сердечок, які вони і випускали вночі.

У цій ситуації залишається поспівчувати маленькому синові співачки - Веніаміну. Але Павло запевнив, що вікна в будинку добре звукоізольовані, і сну Вені нічого не заважало.

Потім вдень зірка святкувала у сімейному колі з батьками. А вже увечері в LEO Club була організована справжня дівчача вечірка! До речі, це той же ресторан, в якому свого часу Тіна і Женя відзначали весілля.

Дресс-код був гангстерським. Іменинниця строго його дотрималася - на Тіні були одягнені шорти, корсет, капелюх і високі ботфорти.

І яка дівчача вечірка без стриптизу! На день народження Тіни запросили стриптизера! Для неї це стало повною несподіванкою. Вона так засоромилася, що весь еротичний танець просиділа із закритими очима!

З подарунків найбільш запам'ятався від чоловіка. Він подарував те, про що вона давно мріяла: професійний вокальний прилад для мікрофону, який Євгеній робив на замовлення у Великій Британії. На жаль, в Україні таких приладів не знайдеш.

Опівночі галаслива вечірка і не планувала добігати кінця, але іменинниця раптово залишила її сама. Напевно, скучила за маленьким синочком.

http://gazeta.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі