Події

У Житомирі 16-річна юнка на вулиці «виставила» хлопця на мобільний телефон

2 February 2009, 12:01

31 січня до Богунського РВ у місті Житомирі звернувся 18-річний місцевий житель з заявою про те, що близько 20 години цього ж дня на розі вулиць Ватутіна та пров. 3-го Вільського, що в обласному центрі, невідома дівчина відібрала у нього мобільний телефон "Моторола" вартістю 420 гривень.

Працівники РМОП "Беркут" за підозрою у скоєнні цього злочину затримали 16-літню місцеву жительку, в якої викрадене вилучено.

30-річний житель обласного центру повідомив 1 лютого до міліції про те, що цього ж дня в період з 8 години до 12 години із приміщення магазину, розташованого на вул. Новогоголівській, з вітрини викрадено мобільний телефон "Нокія" вартістю 3 тис. 300 гривень.

Наразі працівники міліції, що прибули на місце події, встановлюють всі обставини та причетних осіб.

Органами та підрозділами внутрішніх справ області постійно вживаються практичні та організаційні заходи, направлені на профілактику та розкриття злочинів, пов’язаних з пограбуванням та обкраданням громадян, а також їх квартир, приватних будинків, дач. Шановні громадяни! Не забувайте й самі подбати про власну безпеку та безпеку свого майна. Будьте уважні та обачні.
Про це повідомляє
ВЗГ УМВС України у Житомирській області.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі