ДОПОМОГА

Нагорний читає Подкопаєвій вірші по радіо, а його зманюють на ліво. ФОТО

2 February 2009, 12:45
Олімпійська чемпіонка Ліля Подкопаєва, зі слів її ще чоловіка Тимофія Нагорного, схоже,  вичікує слушної грошової пропозиції. А сам він переводить весь бізнес у Донецьк і читає гімнастці вірші по радіо.

Ведучі популярного радіо зателефонували бізнесмену Нагорному аби вивідати справжні причини розлучення зіркової пари.

При цьому Тимофій вранці, просто в прямому ефірі прочитав улюблений вірш своєї поки дійсної дружини Подкопаєвої - "Я могу тебя очень ждать..." Едуарда Асадова:

 Нагорний читає Подкопаєвій вірші у прямому ефірі

"Я могу тебя очень ждать,

Долго-долго и верно-верно,

И ночами могу не спать

Год, и два, и всю жизнь, наверно...

...Буду счастьем считать,

Даря целый мир тебе ежечасно.

Только знать бы, что все не зря,

Что люблю тебя не напрасно!

На додачу до цього, Нагорний зізнався, що щодня молиться, щоб Бог дав Лілі розсудливості. Запевнив, що готовий почати все з чистого листка, але останнє слово залишиться за його Подкопаєвою, пише "Комсомольська правда в Україні".

На відміну від свого чоловіка, олімпійська чемпіонка мовчить, як риба, і ситуацію з розлученням не коментує.

"Може, вичікує, коли запропонують пристойну суму. Я знаю, що московські журналісти готові заплатити Лілі 50 тисяч доларів за інтерв'ю про розлучення. Напевно, коли запропонують 100 тисяч - вона погодиться", - припускає Нагорний в інтерв‘ю "Бульвару Гордона".

 Ліля чекає, коли їй запропонують 100 тисяч доларів за інтерв'ю про розлучення?

Сам же свою готовність давати десятки інтерв‘ю і вивертати "брудну білизну" сім‘ї Нагорний пояснює так:

"Коли у вас двоє дітей, як ніколи, хочеться зберегти гармонію і любов у сім‘ї. Я знаю, що Ліля і пресу переглядає, і в інтернеті буває. Просто намагаюся до неї донести: ми з нею зустрілися не випадково..."

У тому ж таки інтерв‘ю Нагорний спробував спростувати чутки про те, що його шлюб розпадається через подружні зради:

"Мені вже приписали роман з якоюсь дівчиною. Взагалі-то, сексуальний досвід я набув до весілля з Лілею, тож зв'язки на стороні мене ніколи не цікавили. Переконаний, що кохану жінку неможливо замінити одноразовою дівчинкою".

"З боку дружини теж не було ніякого адюльтеру: Ліля - порядна людина, я їй довіряю", - додав Нагорний.

Цікаво, що, як пише "Комсомолка", спливла інформація, що Тимофія закидають SMS-ками дами, які прагнуть його втішити та пропонують руку і серце.

"Мені, звісно, лестить така увага. Але, милі жінки, нічого не можу вам запропонувати. Єдина жінка у моєму житті - це Лілія Подкопаєва. Я завжди буду кохати тільки одну її", - розчарував бізнесмен армію прихильниць.

 На місце Подкопаєвої у серці Нагорного вже є претендентки

Наразі ж Тимофій Нагорний свій бізнес з Києва переводить у Донбас. Він перебрався у Донецьк і хоче там залишитися остаточно.

"Я вирішив всі активи створеної мною у 1989 році фірми "Спорт Сервіс", а також благодійного фонду Лілії, які були в Києві, перевести у Донецьк", - пояснив він "Сегодня".

"Жити я теж тепер буду тут. Якщо Ліля далі хоче брати участь у веденні нашого бізнесу - буду тільки "за", - додав він.

Нагадаємо, у Донецьк Нагорний виїхав з метою підлікуватися. Нині він нібито лежить у у міській кардіологічній клініці.

"У мене справді два роки тому з'явилися проблеми зі здоров'ям. Коли у вересні 2008 року я поховав батька, у мене почалася криза: дав про себе знати стрес, який потяг за собою загострення вегето-судинної дистонії, анемії та збільшив проблеми із серцем... Загалом, якщо без зайвих подробиць: у Донецьку мене поклали в реанімацію у передінфарктному стані", - розповів бізнесмен.

 

"Мій лікуючий лікар був впевнений, що через все, щ сталося, я знову зляжу. Але після огляду залишився задоволений: каже, що максимум за півроку мій організм відновиться..."

Тим часом у Києві, за словами Нагорного, поклали в клініку маму Подкопаєвої, Людмилу Володимирівну.

"У неї піднявся рівень цукру в крові, і мою улюблену тещу госпіталізували з підозрою на цукровий діабет. Я зателефонував Лілі з пропозицією допомоги, але вона не стала зі мною спілкуватися, оскільки у них саме були лікарі "швидкої", а на sms так і не відповіла", - поділився він.

Слухання справи про розлучення Нагорного і Подкопаєвої призначено на 12 лютого у Печерськом суді.

Фото "Дусі", "УНІАН" з сайту "ТСН", "Бліка" , "Бульвара Гордона" та фото з особистого архіву Подкопаєвої-Нагорного з сайту "Українська правда. Життя"

http://tabloid.pravda.com.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі