Події

В Житомирской области «обчистили» машину киевского предпринимателя

5 February 2009, 10:12

40-річний житель Києва, директор приватного товариства, 4 лютого повідомив до Овруцького райвідділу міліції про те, що цієї ночі у смт. Першотравневому до його автомобіля «Хонда», пошкодивши бокове скло, проник невідомий, який викрав блок системи "Новігатор", зарядний пристрій до нього та особисті речі. Загальна сума збитку становить близько 8 тис. гривень.

Як повідомила Житомир.info прес-служба УМВД України в Житомирській області, оперативники карного розшуку райвідділу встановили, що злочин скоїв 21-річний раніше судимий житель смт. Першотравневого, в якого викрадене вилучено. Підозрюваного затримано.

Міліція попереджає, що залишаючи без нагляду свої транспортні засоби, особливо у нічний час, Ви ризикуєте безпекою Вашого майна. Будьте обачними та обережними. Не забувайте замикати двері авто, навіть якщо ви знаходитесь неподалік або відійшли на декілька хвилин. Подбайте про надійне місцезнаходження машини на час вашої відсутності або відпочинку. Користуйтесь послугами охоронюваних автостоянок. Обладнайте транспортний засіб протиугінними пристроями.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі