Події

У Житомирській області діти скоїли 17 особливо тяжких злочинів

6 February 2009, 14:36

У Житомирському обласному управлінні внутрішніх справ підвели підсумки роботи упродовж минулого року та визначили пріоритети діяльності на 2009-ий.

Співпраця органів влади, місцевого самоврядування та правоохоронних структур у вирішенні нагальних проблем  соціально-економічного буття – обов’язковий атрибут успішної життєдіяльності області. Тим більшої актуальності набуває це питання у нинішніх умовах.

Існуючий рівень взаємодії цих структур та можливості його покращання розглядали учасники розширеної колегії УМВС України в Житомирській області, що нещодавно відбулася за участі перших осіб області, керівників правоохоронних структур та  Апеляційного суду, начальників міськрайорганів області.

Одним з аспектів  попередження скоєння правопорушень є робота з підлітками, особливо з так званих кризових сімей. За минулий рік дітьми було вчинено 432 злочини, у тому числі 17 особливо тяжких та 216 - тяжких. Їх загальна кількість зменшилась у порівняні з минулим роком, однак, кожен із цих дітей повинен відчувати увагу з боку держави, незалежно від того, з яких причин він потрапив у поле зору міліції. Про це повідомляє ВЗГ УМВС України в Житомирській області.

Житомир.info

  

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі