Україна

Януковичець ледь не вбив депутата Тимошенко

16 June 2007, 14:26

У місті Добропілля Донецької області вдень 15 червня скоєно замах на депутата міськради від БЮТ Валерія Саарова.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Донецької облорганізації "ВО "Батьківщина", у Саарова стріляв із обріза секретар міськради Віктор Древаль, який представляє Партію регіонів.

У прес-службі, з посиланням на слова самого Саарова, розповіли, що близько 15-00 15 червня, після сесії міськради, на якій обговорювалися питання землевідведення, Сааров мав розмову з Древалем у його машині, де "неформально порекомендував йому припинити практику "дерибана" земель у містах Добропілля і Білозерське".

За інформацією прес-служби, Сааров вказав на те, що він надав Древалю документи, що стосувалися землевідведення, які компрометували як секретаря, так і мера, й повідомив, що збирається передати їх у прокуратуру. Нібито після цього секретар міськради дістав обріз і вистрілив у депутата-бютівця.

У прес-службі уточнили, що "вогнепальне поранення виявилося не смертельним і серйозних підстав побоюватися за здоров`я депутата від БЮТ немає".

Сааров дав свідчення в міліції й прокуратурі, проте правоохоронці не поспішають розслідувати цю справу, зазначили в прес-службі Донецької облорганізації "ВО "Батьківщина".

Крім того, кореспонденту УНІАН у прокуратурі області підтвердили, що "інцидент у Добропіллі мав місце" й зараз щодо цього факту проводиться розслідування.

pravda.com.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі